juli 25, 2024

Haal meer uit uw aankopen met YaraPlus Premium

Met de introductie van YaraPlus, het all-in-one platform rondom bemesting, kunt u ook gebruik maken van het spaarprogramma YaraPlus Premium.
YaraPlus
YaraPlus

Heeft u recent Yara meststoffen gekocht? Dan kunt u eenvoudig met dit programma punten sparen en deze inwisselen voor aantrekkelijke cadeaus. In dit artikel leest u alles over hoe YaraPlus Premium werkt en wat het voor u kan betekenen.

Account aanmaken

Eenvoudig facturen uploaden en punten sparen

Het gebruik van YaraPlus Premium is eenvoudig en toegankelijk voor alle boeren die in het afgelopen jaar Yara meststoffen hebben gekocht. Om deel te nemen, moet u eerst een gratis account aanmaken op het YaraPlus-platform. Dit kan snel en gemakkelijk via de website van YaraPlus. Zodra uw account is aangemaakt, kunt u beginnen met het uploaden van uw aankoopfacturen.

Elke factuur van Yara-meststoffen die u uploadt, levert punten op. Het aantal punten dat u ontvangt, is afhankelijk van het type en de hoeveelheid meststoffen die u heeft gekocht. Deze punten worden automatisch toegevoegd aan uw YaraPlus-account en zijn 24 maanden geldig. Hierdoor heeft u ruim de tijd om voldoende punten te sparen en deze in te wisselen voor interessante beloningen. Lees hier meer over YaraPlus Premium en maak een account aan.

Wat kunt u met uw gespaarde punten zoal kopen?

Met de gespaarde punten in YaraPlus Premium kunt u een breed scala aan cadeaus aanschaffen. Dit kan het in kader van uw dagelijkse landbouw-werkzaamheden zijn, zoals handige gereedschappen, workshops of speciale plantanalyses. Daarnaast kunt u uw punten ook inwisselen voor leuke extra's, zoals smartphones, technische accessoires, cadeaubonnen, dagjes uit, speelgoed, en nog veel meer. Het assortiment aan beschikbare cadeaus wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid, zodat er altijd iets nieuws en interessants te vinden is.

De voordelen van YaraPlus

YaraPlus biedt tal van voordelen voor boeren. Naast het sparen van punten en het inwisselen van deze punten voor cadeaus, biedt het platform ook waardevolle informatie en hulpmiddelen. Door in te loggen op YaraPlus heeft u toegang tot exclusieve content, zoals landbouwkundig advies, diverse digitale tools voor melkveehouders en akkerbouwers en toegang tot het gehele productportfolio, artikelen en podcasts die Yara te bieden heeft.

Start vandaag nog met YaraPlus Premium

U kunt vandaag al starten het YaraPlus Premium. Maak gratis een account aan op YaraPlus, upload uw facturen en begin met het sparen van punten. U kunt uw facturen van de laatste 12 maanden eenvoudig via het systeem uploaden en u krijgt automatisch uw punten toegewezen. Nog meer punten sparen? Gebruik de verwijscode in YaraPlus Premium om andere boeren uit te nodigen voor dit programma. U krijgt 50 punten per persoon die zich registreert.

U kunt via onderstaande knop eenvoudig een account aanmaken. Start vandaag nog met sparen!

Registreren voor YaraPlus